SØGEMASKINEOPTIMERING

Hvad er søgemaskineoptimering (SEO) egentlig?

Som navnet antyder, handler det om at optimere din side så du lettere bliver fundet af søgemaskinerne. 80% af danskerne søger varer og tjenesteydelser på nettet inden de foretager et køb, så det er uhyre vigtigt at din side er sat op så den bliver synlig.


Hvad kræver SEO rent teknisk?

Grundlaget for optimeringen skal være i orden, i form af at din side eller shop skal være forberedt for SEO. De CMS systemer som vi bruger til hjemmesider, og shopsystemer indeholder naturligvis de nødvendige værktøjer til SEO. Derudover skal siden være opbygget så den er mest attraktiv for søgerobotterne, og dine tekster skal være skrevet på en måde så de passer ind i sammenhængen.


Hvordan foregår SEO i praksis?

For at kunne gøre et ordentligt stykke arbejde, foretager vi en analyse af begreber og nøgleord der er relevante i lige præcis din situation. Vi udvælger ord og sætninger som vi derefter bruger som grundlag for arbejdet. Vi begynder at arbejde med linkbuilding som virkelig kan være med til at løfte dig op i søgeresultaterne og vi analyserer løbende resultaterne.


Google Analytics - et vigtigt værktøj

Vi kobler Google Analytics på din side, og programmet giver os mulighed for at afdække dine kunders adfærd på siden. Vi kan selvfølgelig se hvor mange besøg du får, hvor de kommer fra, men også hvilken browser og hvilke søgeord de bruger. Foranstående er kun 4 af de mange utroligt mange informationer vi får fra Analytics – informationer vi skal bruge til at finde ud af, dels hvordan vi optimerer rent søgeordmæssigt, men også hvordan vi styrer dine kunders adfærd bedst muligt hen mod målet.

Når vi har optimeret så du forhåbentlig får mere trafik, drejer det sig om at få dine besøgende til at gøre det du gerne vil have dem til. Om det er at bestille brochuremateriale, melde sig til dit nyhedsbrev, købe en vare – eller måske noget helt andet, så går øvelsen ud på at få så mange som muligt til at agere som du vil have dem til. Det kaldes konverteringsoptimering, og som alt andet der har med SEO at gøre, er fordelen at resultaterne er ekstremt målbare.


SEO følger altid med

Som du nok har fået indtryk af, via ovenstående, er SEO en løbende proces. Det er ikke noget man gør én gang for alle, men en tilbagevendende begivenhed i takt med at man får nye produkter, skriver nye indlæg på sine sider, og i takt med at konkurrenterne også optimerer deres sider.


Vi hjælper dig gerne

Det kan gøres på flere måder: vi kan gøre arbejdet for dig, vi kan hjælpe dig i gang med selv at gøre det, eller vi kan gøre det i fællesskab. Uanset hvilken metode du vælger, er det et område der skal tages alvorligt, for her ligger mange gange forskellen mellem succes og fiasko.

Kontakt os så vi sammen kan etablere den ordning der passer bedst til dig og din virksomhed, er det undersisning eller direkte assisteánce, vi finder den bedste løsning til dig, kontakt os her ....

.

Vi samarbejder med My Web Creations

Vi lytter til kundernes ønsker og behov. I et samarbejde med dygtige designere og programmører udvikler vi en professionel løsning - det hele foregår i løbende dialog med vore kunder, hvor vi fremsender designforslag til godkendelse - på den måde sikrer vi, at vi leverer den ønskede løsning i første forsøg....!

Feltet skal udfyldes! Feltet skal udfyldes! Ugyldig e-mailadresse. Feltet skal udfyldes! Feltet skal udfyldes!

WEBHOUSEDENMARK

Vejledalen 376
2635 Ishøj
Tlf. 20 24 12 16

CVR-nr.: 30479025


info@webhousedenmark.com