Som førstegangs bruger af en hjemmeside er mulighederne og tilbuddene mangfoldige, du kan "tilsyneladende" få fuldt professionelle hjemmeside for næsten ingentig, ja nærmest gratis - vi skal ikke gøre os til dommer over disse tilbud, men minde om den gamle læresætning - man får hvad man betaler for!


Med Webhousedenmarks "Kom i gang tilbud" får du en færdig opsat hjemmeside, hvor designet er tilpasset din branche og dine ønsker. Du bestemmer farver, billeder, tekster, menuer, og du kan selv efterfølgende tilrette det hele ved hjælp af det medfølgende administrationsmodul, hvortil vi leverer en vejledning plus 3 måneders fri support!


Vi sørger for alt det tekniske, med registrering af Domæne (www.navn.dk), vi registrerer oprettelse af webhotel og vi opretter de e-mail adresser du ønsker - når vi leverer hjemmesiden til dig, er den kørende på Internettet, og der er betalt for det første år - det er en del af pakken!

                                                   

Alt dette leverer Webhousedenmark for kun kr. 4.995,- ekskl. moms


Kontakt os allerede i dag, så kan du være i gang i morgen - klik her

Vi samarbejder med My Web Creations

Vi lytter til kundernes ønsker og behov. I et samarbejde med dygtige designere og programmører udvikler vi en professionel løsning - det hele foregår i løbende dialog med vore kunder, hvor vi fremsender designforslag til godkendelse - på den måde sikrer vi, at vi leverer den ønskede løsning i første forsøg....!

Feltet skal udfyldes! Feltet skal udfyldes! Ugyldig e-mailadresse. Feltet skal udfyldes! Feltet skal udfyldes!

WEBHOUSEDENMARK

Vejledalen 376
2635 Ishøj
Tlf. 20 24 12 16

CVR-nr.: 30479025


info@webhousedenmark.com