HJEMMESIDER

Professionelle hjemmesider

En professionel hjemmeside er mere end bare et visitkort på nettet. Når vi udvikler en profesionel hjemmeside til en kunde, skal den være medvirkende til, at øge fokus på indholdet, og den skal være enkelt opbygget, så brugerne automatisk bliver ledt hen til de fokus områder som kunden på forhånd har udvalgt, det er meningen vores kunder skal kunne mærke en forskel.


Udviklingsprocessen

Det starter altid med at udvikle et attraktivt og flot design der fænger - man har 1-2 sekunder til at fange en ny bruger, det er den tid der går inden surferen fra nettet klikker videre. Det er udelukkende design, form og farrve som hjernen registrere og beslutter om din hjemmeside er et besøg værd. Herefter er det indhold, tilgængelighed og en logisk vej til resultat. Alt dette ved webhousedenmark, og vi vil gøre alt for at lede vore kunder i den rette retning, så resultatet kan måle sig med kundens forventninger.


Komplette løsninger

Til en komplet løsning fra Webhousedenmark hører: Professionelt design, korrekt programmering, søgevenlig CMS system og en effektiv søgemaskineoptimering, som så kan udbygges med en Google Adwords kampagne med Google Analytics, der kan rapporterer resultatet.

Vi samarbejder med My Web Creations

Vi lytter til kundernes ønsker og behov. I et samarbejde med dygtige designere og programmører udvikler vi en professionel løsning - det hele foregår i løbende dialog med vore kunder, hvor vi fremsender designforslag til godkendelse - på den måde sikrer vi, at vi leverer den ønskede løsning i første forsøg....!

Feltet skal udfyldes! Feltet skal udfyldes! Ugyldig e-mailadresse. Feltet skal udfyldes! Feltet skal udfyldes!

WEBHOUSEDENMARK

Vejledalen 376
2635 Ishøj
Tlf. 20 24 12 16

CVR-nr.: 30479025


info@webhousedenmark.com